Onze Missie.

Voel je thuis bij ons. Wij helpen jou vanuit betrokkenheid, openheid en eerlijkheid en helpen jou op weg naar jouw nieuwe baan. www.ikwerkhier.nl
Voel je thuis bij ons. Wij helpen jou vanuit betrokkenheid, openheid en eerlijkheid en helpen jou op weg naar jouw nieuwe baan. www.ikwerkhier.nl

Werkzoekenden en werkgevers matchen. 

Welkom op www.ikwerkhier.nl, de website waarop wij onze missie met betrekking tot persoonlijke jobcoaching&  loopbaanbegeleding delen.

Onze missie is om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan die past bij hun talenten en interesses. Ook vinden we dat informatie makkelijker toegankelijk moet zijn. En dat er meer bekendheid zou moeten zijn over gratis te volgen cursussen en opleidingen. Daarnaast bieden wij in elke taal ondersteuning.

Wij geloven dat elk individu unieke vaardigheden en kwaliteiten heeft die benut kunnen worden op de arbeidsmarkt. Door middel van persoonlijke jobcoaching willen wij jou helpen om deze kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat jij jouw droombaan vindt.

Vanuit de waardes betrokkenheid, openheid en eerlijkheid staan we naast jou, in jouw zoektocht naar de baan die het beste bij jou past en ondersteunen jou gedurende het hele sollicitatieproces.

Op onze website vindt jij gedetailleerde informatie over onze persoonlijke jobcoaching, loopbaanbegeleiding en de unieke walk to work die wij aanbieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen.

Wij kijken ernaar uit om jou te helpen bij het vinden van jouw droombaan.

Werkgevers helpen wij door hun vacature onder de aandacht te brengen in hun zoektocht naar werknemers, waarbij wij ook een match kunnen maken vanuit ons bestaande klantenbestand indien gewenst.

Met vriendelijke groet,

Het team van ikwerkhier.nl

Contact

Instagram Ikwerkhier.nl

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin