Op zoek naar personeel? Of personeel trainen?

Fantastisch wij hebben werknemers die zoeken naar een baan! 

Dat is goed nieuws! Onze website trekt werkzoekenden aan die op zoek zijn naar werk. Wil jij kosteloos jouw vacature bij ons onder de aandacht brengen? Dat kan! Het enige wat wij van jou als werkgever vragen, is een duidelijke vacaturetekst, waarbij reguliere vacatures aangeleverd kunnen worden, maar waar we actief vragen om daarnaast ook vacatures aan te leveren en betrokkenheid te hebben bij mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

We dagen je ook uit om te vermelden waarom personeel nu juist voor jouw bedrijf zou moeten kiezen. 

Het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt veelal wat voorbereiding om er een duurzame plaatsing van te maken, alleen een vacaturetekst schrijven is niet altijd voldoende.
We bieden de mogelijkheid om samen met jullie te kijken naar de mogelijkheden binnen jullie bedrijf. Waar kan en is het mogelijk om een medewerker te plaatsen. Ook vragen als:

* waar kan deze medewerker het beste werken op welke werkplek, hoe ziet die er uit

* hoe zorgen we voor de juiste instructies

* welke aanpassingen moeten we doen*

 welke taken kunnen we samenvoegen om een nieuwe functie te creëren

* hoe zorgen we ervoor dat onze "gewone" medewerkers weten wat ze kunnen verwachten 

Wij verzorgen een complete implementatie. 

Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet staat jouw vacature binnenkort vermeld op onze website. Bereik gemotiveerde kandidaten en geef jouw bedrijf de kans om waardevolle nieuwe talenten aan te trekken. We kunnen jouw bedrijf ook ontzorgen door het hele recruitmentproces uit handen te nemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  

Ook geven wij (talent) trainingen om werktalent te herkennen en nieuwe inzichten te verwerven met het huidige personeelsbestand.

Voor meer informatie, contacteer een van onze accountmanagers. 

Camiel

Loopbaancoach & Recruitment

Ikwerkhier.nl

Mijn missie is wel duidelijk:

Ik wil zorgen dat mensen zichzelf  ontplooien. Ik geloof sterk in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van kwaliteitsservice aan zowel kandidaten als opdrachtgevers.

 Ik sta klaar om meer talenten te helpen hun droombaan te vinden en bedrijven te ondersteunen bij het vinden van de juiste mensen die hun organisatie naar nieuwe hoogten zullen brengen 


Heleen

Bedrijfscoach talentcoach

Ikwerkhier.nl

Ik ben ervan overtuigd als je vanuit je talent werkt dat je nooit meer hoeft te werken, je komt in een flow.

Het bouwen van de brug tussen de behoeften van werkgevers en de talenten van de medewerkers zodat er een win-win situatie ontstaat vind ik het allermooiste om te doen.

Het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt veelal wat voorbereiding om er een duurzame plaatsing van te maken. 

Ik bied de mogelijkheid om samen met jullie te kijken naar de mogelijkheden binnen jullie bedrijf. Waar kan en is het mogelijk om een medewerker te plaatsen. 

Bel mij voor meer informatie. 

Contact

Instagram Ikwerkhier.nl

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin