Welkom! Leuk dat je meer wil weten over solliciteren!

Wat zijn de kosten? 

Een gesprek met een jobcoach/ loopbaanbegeleider brengt jou nieuwe inzichten. 

Ben je op zoek naar informatie over solliciteren? Hoe helpen we jou om jouw nieuwe (droom) baan te vinden? Wij coachen jou om je talenten, motivatie en loopbaanwensen in kaart te brengen. Zo ontdek je waar jouw passie ligt en welke banen daarbij aansluiten.

Lees onze site door en leer kosteloos meer over wat er komt kijken bij een sollicitatie.

Een coaching sessie duurt de eerste keer 30 minuten. De intake is gratis. 

De kosten van vervolg coaching gesprekken bedragen 80 euro per uur. Wij hanteren ook een sociaal tarief voor mensen met een uitkering of zonder  inkomen. Wist je dat via jouw werkgever of via het UWV dit traject ook vaak vergoed word?

Wist je dat veel van onze werkzoekenden aan een gesprek vaak al genoeg hebben om meer inzicht te krijgen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. .

Hebben wij een werkgever waaraan we jou direct kunnen matchen in ons bestand dan helpen wij jou met alle stappen geheel kosteloos. Kan jij ons helpen door iemand bij een bestaande vacature in ons bestand te matchen dan krijg je van ons een aanbrengbonus. 

Bel ons op: 085-7605589

Schrijf je in!

Leer meer over solliciteren, sollicitatietips, werk en opleiding enz. Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen naar werk of een opleiding.

  

Nieuwsbrief en tips ontvangen?    Maak hier een account aan je hiervoor in te schrijven. 

Ben je al ingeschreven? Dan kun je hier inloggen op de website. 


En wat is een aanbrengbonus? Geld verdienen?

Help jij ons aan een medewerker. Verdien dan geld!

Kan jij ons helpen door iemand bij een bestaande vacature in ons bestand te matchen, dan krijg je van ons een aanbrengbonus. Een mooi extra zakcentje in deze tijd waarin alles duur is. Gratis en voor niets. Mooi meegenomen toch. 

Ken jij iemand die graag een van deze jobs op ons vacaturebord zou vervullen en wordt deze aangenomen en is deze de proeftijd doorgekomen? Dan krijg jij van ons een aanbrengbonus, wel zo eerlijk! 

Jouw aanbeveling helpt iemand aan een nieuwe baan. Een goede match is goed voor de kandidaat, goed voor de werkgever en goed voor jou!

Met jouw hulp kunnen wij meer mensen begeleiden naar een baan die bij hen past. Dat is precies waar we voor staan - zoveel mogelijk mensen aan het werk helpen.

Jij blij, zij/hij blij, wij blij.... iedereen word er happy van. 

šŸ“žBel ons: 085-7605589


Over Ikwerkhier.nl

Ik werkhier.nl. is het platform op het gebied van job coaching, loopbaanbegeleiding en recruitment. Wij doen dit op basis van ervaring en talentcoaching. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van werkzoekenden en het begeleiden van het groepsproces binnen organisaties waar het gaat om talentontwikkeling. Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies, waarbij we met onze partners het verschil maken op de arbeidsmarkt door in te zetten op duurzame verbintenissen tussen  werknemer en werkgever. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. En geloven erin dat we door samen te werken met gedreven partners jou als werkzoekende kunnen helpen om de baan te vinden die bij jou past. 

Contact

Instagram Ikwerkhier.nl

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin