Welkom! Leuk dat je meer wil weten over solliciteren!

Wat zijn de kosten? Ontdek jouw eigen talent op weg naar jouw droombaan. 

Ben je op zoek naar informatie over solliciteren? We helpen jou met alle stappen die je nodig hebt om jouw nieuwe (droom) baan te vinden. 

Eerst meer weten zonder dat je ons belt. Schrijf je dan kosteloos in  en krijg direct toegang tot de gehele site en leer meer over solliciteren, sollicitatietips,  werk en opleiding enz.  Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen naar werk of een opleiding. 

We bieden jou met  1 sessie gratis om  je wegwijs te maken op de arbeidsmarkt en jouw wensen in kaart te brengen. Deze eerste sessie is geheel vrijblijvend. Samen met jou kijken we of je een vervolgsessie nodig hebt en wat daarvan de kosten zijn. 

Wist je dat veel van onze werkzoekenden aan een gesprek vaak al genoeg hebben om meer inzicht te krijgen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. .

Hebben wij een werkgever waaraan we jou direct kunnen matchen in ons bestand dan helpen wij jou met alle stappen geheel kosteloos. Kan jij ons helpen door iemand bij een bestaande vacature in ons bestand te matchen dan krijg je van ons een aanbrengbonus. 

Bel ons op: 085-7605589

Schrijf je in!

Sommige pagina's van www.ikwerkhier.nl zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde werkzoekenden.  Maak hier een account aan om toegang  te krijgen. 

Ben je al ingeschreven? Dan kun je hier inloggen op de website. 


Contact

Instagram Ikwerkhier.nl

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin