Rotsvast vertrouwen op weg naar werk.

OPTIES

Welke opties je ook kiest met solliciteren. Je moet kiezen voor de baan die bij je past. Hier kom je soms alleen achter door het te doen. Soms kun je alvast een preview hebben bij mensen om je heen die het werk al doen. 

Hoe kom je er dan achter wat de baan inhoudt? Informeer in jouw netwerk wat voor werk mensen doen! Leuk? Vraag dan eens of je een dag kan meelopen op hun werk  en of zij weten of er een vacature openstaat. Ook via een stage/vrijwilligerswerk bouw jij aan de toekomst. Dit door werkervaring op te doen en jouw netwerk te vergroten. 

Out of the box: Stuur gerust een open sollicitatie. 


Via welke contacten.

Jouw netwerk.

Via jouw netwerk heb je dus al een hoop contacten die ergens werken. Zo kun je veel leren over wat een baan/ vacature precies inhoud. Ook ken je dus al mensen die binnen een bedrijf werken. Maak van deze kennis/ contacten gebruik door te kijken wat hun werk/ functie inhoud en of zij voor jou iets kunnen betekenen op zoek naar werk. 

Opleiding.

OPTIES

Misschien heb je al een opleiding die voldoet voor het werk wat je zoekt. Mooi zo!

Zo niet, dan kun je denken aan een aanvullende cursus, onderwijs op de Werkvloer (BOL) en BBL of een voltijdse opleiding. En wat betekent duaal of deeltijd? Intern een opleiding volgen binnen een bedrijf is ook een optie. Meer weten over gratis te volgen opleidingen, cursussen en scholingsvouchers. 

Contact

Instagram Ikwerkhier.nl

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin