Ben jij jobcoach, loopbaancoach, talentscout of recruiter, sluit aan op ons platform en bij ons netwerk.

Samen tillen wij de arbeidsmarkt naar een hoger level. Wil jij je ook inzetten voor werkzoekenden? En heb je ook passie voor mensen met een arbeidshandicap, anderstaligen of mensen die om wat voor reden dan ook niet makkelijk aansluiten bij de arbeidsmarkt, maar net dat extra stukje hulp kunnen gebruiken? Kijk jij naar de mens achter de C.V? Help jij mensen om hun talent in te zetten en te ontwikkelen?

Sluit je dan aan bij ons platform en vertel ons over jouw expertise.

Iedere werkzoekende verdient een jobcoach,  loopbaancoach of recruiter waar hij of zij de klik mee heeft.  Daarom vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk coaches aansluiten. De werkzoekende kan dan zelf kiezen wie hem/ haar begeleid. 

Wil je aansluiten stuur ons dan een bericht voor een persoonlijk gesprek. 

Sluit je nu aan bij ons platform en help werkzoekenden om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Samen maken we de arbeidsmarkt nog sterker.


Emelie de Bruijn

Loopbaancoach & recruitment


www.ikwerkhier.nl

Kijken naar talenten van mensen past bij mij. Ik vind het gaaf als mensen erin slagen dat te doen wat ze voldoening geeft iedere dag.

Mijn doel is mensen bij elkaar brengen die elkaar versterken en aanvullen. Door deze mensen samen te brengen worden we zichtbaar. En word de boodschap die we brengen krachtiger. Een mooie inclusieve arbeidsmarkt, waar plek is voor iedereen. #krachtvaninclusief

Ik kan je helpen met persoonlijke stappen, advies, coaching en training om alles uit jezelf te halen op weg naar jouw droombaan.

Aggy 

 Operationeel planner
www.ikwerkhier.nl


Camiel Verweg 

 Recruitment
www.ikwerkhier.nl

Ik wil zorgen dat mensen zichzelf ontplooien. Ik geloof sterk in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van kwaliteitsservice aan zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Ik sta klaar om meer talenten te helpen hun droombaan te vinden en bedrijven te ondersteunen bij het vinden van de juiste mensen die hun organisatie naar nieuwe hoogten zullen brengen 

Heleen Biesta

Bedrijfscoach talentcoachwww.ikwerkhier.nl

Het bouwen van de brug tussen de behoeften van werkgevers en de talenten van de medewerkers zodat er een win-win situatie ontstaat vind ik het allermooiste om te doen.

Het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt veelal wat voorbereiding om er een duurzame plaatsing van te maken.

Ik bied de mogelijkheid om samen met jullie te kijken naar de mogelijkheden binnen jullie bedrijf. Waar kan en is het mogelijk om een medewerker te plaatsen. 


Over Ikwerkhier.nl

Ik werkhier.nl. is het platform op het gebied van job coaching, loopbaanbegeleiding en recruitment.

Wij doen dit op basis van ervaring en talentcoaching. Onze specialisatie is het begeleiden en coachen van werkzoekenden en het begeleiden van het groepsproces binnen organisaties waar het gaat om talentontwikkeling. Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies, waarbij we met onze partners het verschil maken op de arbeidsmarkt door in te zetten op duurzame verbintenissen tussen werknemer en werkgever. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. En geloven erin dat we door samen te werken met gedreven partners jou als werkzoekende kunnen helpen om de baan te vinden die bij jou past. Voor het bedrijfsleven richten we ons op behoud van personeel door begeleiding op talentontwikkeling aan te bieden. Ook kunnen wij de gehele werving en selectieprocedure uit handen nemen in de zoektocht naar nieuwe werknemers. 

Contact

Instagram Ikwerkhier.nl

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin