Ben jij jobcoach, loopbaancoach, talentscout of recruiter, sluit aan op ons platform en bij ons netwerk.

Samen tillen wij de arbeidsmarkt naar een hoger level. Wil jij je ook inzetten voor werkzoekenden? En heb je ook passie voor mensen met een arbeidshandicap, anderstaligen of mensen die om wat voor reden dan ook niet makkelijk aansluiten bij de arbeidsmarkt, maar net dat extra stukje hulp kunnen gebruiken? Kijk jij naar de mens achter de C.V? Help jij mensen om hun talent in te zetten en te ontwikkelen?

Sluit je dan aan bij ons platform. 

Iedere werkzoekende verdient een jobcoach,  loopbaancoach of recruiter waar hij of zij de klik mee heeft.  Daarom vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk coaches aansluiten. De werkzoekende kan dan zelf kiezen wie hem/ haar begeleid. 

Wil je aansluiten stuur ons dan een bericht voor een persoonlijk gesprek. 


Over Ikwerkhier.nl

Ik werkhier.nl. is de dienstverlener op het gebied van  job coaching, loopbaanbegeleiding, recruitment en fulfilment. . Wij doen dit op basis van ervaring en talentcoaching. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van werkzoekenden en het begeleiden van het groepsproces binnen organisaties waar het gaat om talentontwikkeling. Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies, waarbij we met onze partners het verschil maken op de arbeidsmarkt door in te zetten op duurzame verbintenissen tussen werkgever en werknemer.

Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. En geloven erin dat we door samen te werken met gedreven partners zoals  jou,  werkzoekenden kunnen helpen om de baan te vinden die bij jou past. Voor het bedrijfsleven richten we ons op behoud van personeel door begeleiding op talentontwikkeling aan te bieden. En bieden daarnaast de optie voor het werven van nieuw personeel.

Contact

Instagram Ikwerkhier.nl

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin